Om oss

En partner för expansiva företag och industrier

Industripartner LW startades för att vara just en partner för bygg- och industriföretag, och det är vad vi är – moderna industrier och byggföretag kommer till oss och tillsammans genomför vi välplanerade projekt och byggen. Det är den enkla beskrivningen av Industripartner LW.

Målsättning är sedan starten 2011 och inför framtiden är att göra jobb som fyller, och kanske överträffar, beställarens förväntningar – väl dokumenterat, noggrant utfört och till utsatt tid för varje projekt. Idag är vi 8 personer på företaget och finns sedan maj 2013 i egen fastighet på 2500 kvm i Ronneby, med gott om plats för lager och tillverkning.

Vi bygger det du inte ser

Som företag lever vi på och i utveckling, varför vi ständigt är i en stadig och kontinuerlig utveckling framåt. Det vi gör mest är ny- och ombyggnationer på industrier och stommar för fastighetsbyggen – det som vid drift inte syns så mycket, men som är en grund för funktion och stabilitet.

Ett projekt är inte avslutat förrän du eller någon annan inte har några frågor kvar – och en installation, reparation eller konstruktion fungerar och är igång eller ett bygge är färdigt.

Vi ser mer än själva uppdraget 

Som kund hos oss ska du känna dig väl informerad, nöjd med utfört arbete och nöjd med resultatet i ditt företags utveckling och effektivitet. Våra kunder kommer ofta tillbaka med nya ritningar, idéer och skisser – vilket vi ser som en kvittens på att vi tänker och gör rätt.

För att ge våra kunder bästa möjliga resultat och service måste vi vara på högsta nivå när det gäller kunskap och certifiering, så vi är noggranna med att ständigt uppdatera vår kompetens. Om våra kunder ska utvecklas, så måste vi alltid vara ett steg före.

Tanken är att med oss som partner ska du och ditt företag kunna sätta – och framför allt nå – nya mål och bättre resultat.